Visita a la GRANJA

Visita a la GRANJA

Eintrittskarten ansehen
Visita a la GRANJA

Visita a la GRANJA

Granja. Carretera La Rierada s/n. Karte ansehen

Wähle Datum

Wähle Uhrzeit

Beschreibung

Visita a la granja només amb entrades comprades (reserva prèvia)

Només es podrà accedir a la granja amb l'entrada comprada prèviament, i per el dia seleccionat a la compra. Les entrades no admeten canvis ni devolucions.

Cada entrada dóna dret a accedir a la granja Can Castellvi en la franja horària de 9.30h a 13h* del dia seleccionat durant el procés (la granja tancarà a les 14h).

Les entrades per a nens són dels 2 als 12 anys. Els MENORS de 24 mesos que vulguin entrar a la granja només a veure els animals gratuïtament hauran d’acreditar la seva edat mitjançant alguna documentació.

*Els dies 22,23 i 24 de desembre, els 50 primers nens amb entrada que visitin la granja rebran un ticket per fer cagar el Tió (amb regalet assegurat), sempre respectant l'odre d'arribada (no el de compra)

L'entrada inclou l'accés a:  pista de tractors, la caseta a l'arbre, el tobogan, toca –toca, el petit laberint... L'entrada per a nens inclou passeig en poni gratis!

L'aforament serà limitat, per això en el cas sigui complet s'haurà de fer cua a la porta de les instal·lacions. 

No s’admeten animals. No es permet la gravació d'imatges a les nostres instal·lacions.

Una vegada comprades, l'import de les entrades no serà reemborsable en cap cas, així que recomanem fer la compra quan se sàpiga segur que es podrà venir.


Sobre la granja Castellví.

La Granja de Can Castellví està situada en el terme municipal de Molins de Rei a 4 kilòmetres de la població i a 5 kilòmetres de Sant Cugat del Vallès; en el centre del parc de Collserola i en plena natura…

Can Castellví està en una zona privilegiada al costat de la Riera de Vallvidrera i envoltada d’una vegetació pròpia de la zona, fet que fa que la granja sigui un lloc ideal per visitar en família, especialment amb nens.

A la granja, pots trobar grans varietats d’aviram (ànecs, gallines, faisans, emús…) i també la secció de gallines catalanes i de mamífers tal com: les cabretes, l’ovella, el porquet vietnamita, diferents rasses de conills, els ponis… Podràs donar-li menjar, fer voltes amb poni. També coneixeràs uns animals que vénen d’Austràlia, que segur són més alts que tu i gairebé que els teus pares: els emús, “La xanca i el Gambes”.


========================================================

Visita a la granja sólo con entradas compradas (reserva previa)

Cada entrada da derecho a acceder a la granja Can Castellvi en la franja horaria de 9.30h a 13h del día seleccionado durante el proceso (la granja cerrará a las 14h). 

Sólo se podrá acceder a la granja con la entrada comprada previamente, y por el día seleccionado a la compra. Las entradas no admiten cambios ni devoluciones.

Las entradas para niños son los 2 a los 12 años. 

Los MENORES de 24 meses que quieran entrar en la granja sólo a ver los animales gratuitamente  deberán acreditar su edad mediante alguna documentación.


El aforo será limitado, por eso en el caso sea completo se tendrá que hacer cola en la puerta de las instalaciones.

No se admiten animales. No se permite la grabación de imágenes en nuestras instalaciones.

La entrada para niños incluye paseo en pony gratis.

Una vez compradas las entradas, estas no se admitirán cambios ni devoluciones, por eso deven asegurarse de comprarlas estando seguros que podrán asistir.

Sobre la granja Castellví.

La Granja de Can Castellví está situada en el término municipal de Molins de Rei a 4 kilómetros de la población y a 5 kilómetros de Sant Cugat del Vallès; en el centro del parque de Collserola y en plena naturaleza ...

Can Castellví está en una zona privilegiada junto a la Riera de Vallvidrera y rodeada de una vegetación propia de la zona, lo que hace que la granja sea un lugar ideal para visitar en familia, especialmente con niños.

En la granja, puedes encontrar grandes variedades de aves (patos, gallinas, faisanes, emús ...) y también la sección de gallinas catalanas y de mamíferos tales como: las cabras, la oveja, el cerdito vietnamita, diferentes razas de conejos, los ponis ... Podrás darle de comer, hacer vueltas en poni. También conocerás unos animales que vienen de Australia, que seguro son más altos que tú y casi que tus padres: los emús, "La zanco y el Gambas".

Zugangsrichtlinien

Dieses Event hat keine Altersbeschränkung.

837 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 18/02/2024
Lloc ideal per anar amb nens
Granja ideal per anar amb els petits de la casa. Ho tenen molt ben muntat perquè els nens passin una estona en contacte amb els animals i la natura. Els treballadors molt amables. La nostra filla de 2 Mehr lesen anys estava entusiasmada i s'ho va passar súper bé. Hi tornarem segur :)!
Carla
19/02/2024
bestätigte BewertungWar dabei am 18/02/2024
Repetiremos
El personal muy amable y simpático, las chicas que nos atendieron te sacaban una sonrisa, eran muy majas y bromistas, instalaciones y el acceso a los animales está muy bien, ( pero no adaptado para ca Mehr lesen ros), los animales están acostumbrados a las visitas. Repetiremos con nuestro nene.
Cristina
19/02/2024
bestätigte BewertungWar dabei am 18/02/2024
Genial!
Pasamos un día muy bueno. El personal de la granja muy amable. Bastantes animales, inofensivos. Se les puede dar de comer y se les puede tocar.
Raquel
19/02/2024
bestätigte BewertungWar dabei am 17/02/2024
Ampliar horario
Creo que por el precio que se pide el horario es muy limitado
Marina Castellví
18/02/2024
bestätigte BewertungWar dabei am 17/02/2024
Visita a granja can castellvi
Una granja muy bonita y con muchas posibilidades! Montar en poni, dar de comer a los animales, tocarlos con total soltura, circuito de tractores, un restaurante con comida casera buenissima, pasar por Mehr lesen encima del río, y la genial atención del personal de la granja, amables simpáticas! Todo de 10
Montse
18/02/2024
Mehr laden

Teilen!

Veranstaltet von

CAN CASTELLVÍ

Details